Good morgon!

Jadå gott folk då har man precis vaknat och stigit upp ur sängen. trött fortfarande:/.
men nu vet ja inte riktit vart ja ska ta vägen funderar på att sticka hem till sötnosen
djole har inte varit där på öveeer längeee:/. dags o träffas djole!:D
sen efter det ska ja nog hem o sen bara chilla heeeelaaa jävla dagen .. över fattigt
näre e vinter:(.. dessutom lite ångest eftersom att ja inte ska vara här till julen eller nyår..
kommer sakna alla!:(... men hoppas ja får kul i belgrad samtidigt va fan!:/

så nu ska ja sticka o käka furkost o sen ti djole så fortsätter när ja kommer hem från djole :)...
XoXo you know you like me! / Lelaa


helgen...

Fredag: Ja, har knappt skrivit något i bloggen alls så därför blire lite mkt nu:)...
Tänkte berätta lite om helgen .
Jo i fredas vare topp va på Buddah me nina hade skit kul me henne! sen smög vi upp på en våning där vi inte fick vara thihihi lite kriminella e vi:$...Sen efter buddah gick vi hem klockan var kanske 3 när ja kom hem så var jag inte alls trött så jag fick för mej att kolla på film. Efter filmen blir jag jättetrött och går o lägger mej då var klockan typ sådär halv 5 o från ingenstans blir ja väckt halv 6 av mamma med att hon springer in me telefonen o bara skriker prata prata! tänkte har hon blivit helt galen:S men de vísade sig att en liten olycka hade hänt så då fick man vakna o hänga med o göra lite saker men de fixa sej till slut! inget värsta men inget ja vill dela med mej hehe.


Lörda: den dagen var också helt ok jobbade i pizzerian först (måste tjäna pengar mihihi) sedan efter det stack jag hem till valentina med nina så satt vi där dom två snacka 24/7 som vanligt medans ja försökte plugga, lyckat? NEE
efter det hör illber av sej så kalla han ut oss för att sticka till down town .. så vi hängde med dit och hade ganska trevligt försökte plugga där också men det gick itne bra heller:(.. men hade kul i alla fall sen vid 12 fick ja sticka hem för jag jobba nästa da juue:(.


Sönda: Tråkig dag jobba fån 10-9 blev skit trött o orkade inte göra någonting när ja kom hem så gick o la mej direkt !
Det var min helg :) faktist ganska skön ser fram emot denna helgen ingen aning om vad som händer!:D
PS:buuubyyy loooveee yooou<33
Älskar dig sådär mest i världen :)<3NIIINAAA<33

så sant så:(

När du inte har det, vill du ha det. När du har det, tar du inte vara på det. När du förlorar det, vill du ha det tillbaka

missin you


TJABBBAAA !

Tjena gått folk här sitter jag o tråkar!:/. ibland life sucks:(... orkar inte göra någonting just nu borde egentligen gå på hemspråk men orkar verkligen inte :/...och dessutom har jag sjukanmält mej i skolan på grund av ett prov som jag inte alls har ppluggat till skiiiit stöörigt:(.. fattar inte orkar inte göra något senaste tiden :/. jättejobbigt med skolan och tråkigt för den delen också,,, satt o snacka lite med tjejerna idag på rasten vi borde planera ett läger med våra klasser ni hade rätt tjejer det hade varit över skönt i alla fall!
Men nu har jag inte tid o skriva mer ska iväg med min lilla dotter (elena,e hennes gudmor..) ska ut o leka me henne hon e på besök här hos mej äntligen !!! :D puss o kram!


på väg till espressohouse=)


RSS 2.0